Vincent Bloem

© VVD Voorne aan Zee

Portefeuille: ledenwerving

Leuk dat je interesse in mij hebt! Mijn naam is Vincent Bloem, ik ben 29 jaar oud en sinds 2020 zet ik mij actief in voor de VVD.

Qua woonplaats ben ik een wat vreemde eend in de bijt. Ik heb namelijk in 2022 het prachtige Brielle omgeruild voor Den Haag. Omdat ik mij toch verbonden blijf voelen met Voorne aan Zee, en ik nog bijna wekelijks in onze mooie gemeente te vinden ben, heb ik besloten om verbonden te blijven aan VVD Voorne aan Zee.


Nadat ik mijn Masteropleidingen Europees recht en internationale betrekkingen heb afgerond ben ik na een aantal omzwervingen als jurist voor de IND (Immigratie- en Naturalisatiedienst) gaan werken. Hier houd ik mij onder andere bezig met de vraag of migranten nog aan de voorwaarden van hun verblijfsrecht in Nederland voldoen. Ik denk dat ik niemand hoef uit te leggen dat dit soms resulteert in lastige beslissingen.


In mijn vrije tijd ben ik vooral buiten te vinden als hardloper of fietser, weer of geen weer. Op zondag is de kans erg groot dat je mij op één van de duinpaadjes die onze gemeente rijk is tegenkomt. Daarnaast houd ik mij als voorzitter van Club Alpbach Netherlands bezig met de organisatie van een jaarlijks terugkerend congres in Oostenrijk over de toekomst van Europa en de rol van jongeren hierin.


Binnen het bestuur van VVD Voorne aan Zee houd ik mij bezig met ledenwerving. Heb jij interesse om lid te worden van onze partij? Of wil je eerst nog een verkennend gesprek voeren? Neem dan vooral contact op via ons e-mailadres en wie weet spreken wij elkaar snel!